9.7 / 10 214 reviews 

Tarieven 

Uurtarief of abonnement

Wij werken op basis van een vooraf met u overeengekomen uurtarief exclusief BTW. Voor de ondernemer(s) bestaat eveneens de mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement. U maakt dan gebruik van onze telefonsiche helpdesk en ontvangt 25% korting op het regulier uurtarief.

Maatwerk

Ontslag Center hanteert één vast tarief, vooraf overeengekomen.

Vrije advocaatkeuze

Dat wil zeggen, als u een rechtsbijstandverzekering heeft, dat u zelf een advocaat/jurist kunt kiezen en dat de kosten van deze advocaat/jurist, binnen redelijke grenzen, door de rechtsbijstandverzekeraar vergoed moeten worden. Let op, alle werkzaamheden (buitengerechtelijk) met als doel tot een oplossing in der minne, worden niet te allen tijde door de rechtsbijstandsverzekeraar vergoed, enkel als partijen daadwerkelijk procederen. We zullen vooraf de algemene voorwaarden van betreffende rechtsbijstandverzekering met u doornemen.

Gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging)

Voor particulieren bestaat de mogelijkheid om een beroep te doen op de door de overheid gefinancierde hulp van een advocaat (rechtsbijstand). U bent in alle gevallen éénmalig een eigen bijdrage verschuldigd waarvan de hoogte afhankelijk is van uw inkomen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.rvr.org.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op!

ONTSLAG CENTER
Prinses Ireneweg 4
6241 GE Bunde

 Gratis intake